Diensten

Renovatie – Restauratie – Onderhoud – Nieuwbouw – Verbouw

Renovatie

Toe aan een nieuwe badkamer? Wij staan klaar met de juiste onderaannemers. om uw oude badkamer om te bouwen naar een nieuwe badkamer in uw eigen smaak en stijl.

Restauratie

Houtwerk veroudert, verweert en lijdt schade. Dat vraagt om duurzame houtreparatie. Wij brengen alles weer terug in oude staat. Ook restaureren wij monumentale panden en woningen.

Onderhoud

Het onderhouden van uw pand of huis is belangrijk. Hierdoor blijft niet alleen het uiterlijk mooi, maar ook de waarde van uw woning of pand. Wij staan klaar om het onderhoud voor u te mogen uitvoeren.

Nieuwbouw

Een cascowoning afbouwen, geheel of een gedeelte. Klaar om alles naar uw eigen smaak te maken? Van luxe badkamers tot vloerafwerkingen. Ook kunt u bij ons te recht voor: stucwerken, schilderwerken en Elektrawerkzaamheden.

Verbouw

Net een nieuw huis gekocht of uw huidige huis flink aanpakken? Wij gaan graag aan de slag voor u. Ook kunnen wij uw woning verduurzamen met isolatiemogelijkheden of plaatsing van HR++ glas. En kunt u bij ons terecht voor een nieuwe dakkapel, een uitbouw of dakopbouw.

Onze timmerfabriek

Onze timmerfabriek in Utrecht. Hier maken wij diverse soorten houtproducten zoals: Kozijnen, deuren, ramen en lijstwerken. Met de juiste maten en schetsen gaan wij graag aan de slag.