Diensten

Renovatie, Restauratie, Verbouw, Nieuwbouw, Onderhoud

Er is sprake van maatwerk. Hiervoor gebruiken wij de allerbeste FSC-gecertificeerde materialen en door ons erkende producten van de juiste duurzaamheidsklasse. Ook werken wij samen met ervaren timmerwerkplaatsen. Onze uitdaging is om van het huis weer een pareltje te maken. Ons vakmanschap biedt je de mogelijkheid om de woning, op moderne wijze, in oude glorie te herstellen.

Renovatie

Van wc’s tot badkamers. Wij zetten de wens van de klant voorop en denken altijd met de opdrachtgever mee. Zo blijft de sfeer van de authentieke elementen bewaard, maar geniet je toch van de comfort van deze tijd. Om de kwaliteit te waarborgen werken wij met vaste adviseurs en onderaannemers samen. Deze mensen zijn bekend met onze werkwijze.

Restauratie/Onderhoud

Met maatwerk willen wij zo gericht mogelijk inspelen op de toenemende vraag naar onderhoud en restauratie van ons monumentaal erfgoed. Het onderhouden is dan ook zeer van belang. Daarom werken wij met de allerbeste FSC-gecertificeerde materialen en werken wij samen met ervaren timmerwerkplaatsen.

Nieuwbouw/Verbouw

Nieuwe dakkapellen, vloeren, dakramen/kozijnen, uitbouwen, wanden en lichtkoepels. Hierbij hanteren wij de juiste vakkundige kennis en de juiste materialen. Om alles uit uw huis optimaal te benutten. Denk hierbij aan: ruimte winning, verduurzaming, natuurlijke licht voorzieningen, de nieuwste trends en de juiste werkwijze.


Geïnteresseerd geraakt en(ver)bouw plannen?